Vi använder City Network Webbhotell

City-Network-WebbhotellI de flesta fall behöver man ett webbhotell om man ska kunna ha en hemsida på Internet. Det finns givetvis undantag där vissa bloggtjänster och webbverktyg erbjuder att man kopplar ett domännamn direkt till deras tjänst fast då agerar de webbhotell åt en mot en kostnad istället.

Om du inte känner till vad ett webbhotell är så är det de som ser till så att din hemsida går att nå dygnet runt. Genom att ladda upp hemsidans filer till deras server och peka domännamnet dit så kommer alla besökare att ladda bilder och annat material därifrån. Webbhotellet hjälper en även med massa andra tjänster och funktioner som hade varit svårt att lyckas med om man gjort det själv.

Webbhotellet hjälper dig också med att hantera e-postkonton, e-postlistor och mycket annat som kan vara av intresse för hemsideägare.

Vi har valt att använda oss av City Network Webbhotell för vår hemsida. Ett webbhotell som är beläget i Karlskrona och med en sund inställning till miljön där t.ex. elen kommer från vindkraft. Det är inte alla som tänker på hur grönt ett webbhotell är, men med stora datorhallar fyllda med serverar så är det en verksamhet där framför allt elen är en viktig miljöbov om man t.ex. får det från fossila bränslen.

Priset på webbhotell är väldigt bra och vi är precis som många andra väldigt nöjda med City Network som leverantör. Just nu får du t.ex. hela första året för bara 10 kronor per månad.