Bo på hotell i Lund

Lund är en stad som lockar till sig väldigt många resenärer och därför finns det också ett ganska bra urval på hotell trots att Lund inte är någon storstad i den bemärkelsen. I Lund finns där ett 20-tal hotell att välja mellan och även om många ligger i de centrala delarna finns det några utspridda hotell som gör att du i många fall kan bo väldigt nära den plats i Lund som lockar dig mest.

På hemsidan Hotell Lund kan du läsa om alla hotell som finns i Lund. Förutom att du kan söka och filtrera hotell så har du även möjligheten att enkelt se alla hotellen på en karta över Lund så du lättare kan se vilka alternativ som ligger bra till för dig.

Centrala Hotell i Lund

Hotell-Lundia-Lund

Hotell Lundia

Det finns säkert 10 hotell som alla ligger inom Lunds centrum och vad som kan anses vara centralt. En handfull hotell ligger dessutom på gångavstånd från Lunds centralstation så att du som reser med tåg eller buss till Lund enkelt kan ta dig till och från hotellet utan att behöva åka stadsbuss eller ta taxi.

Av de mest centrala hotellen i Lund så är kanske Grand Hotell och Hotell Lundia två favoriter som är välkända bland Lunds lokalbefolkning liksom många återkommande resenärer. Båda hotellen har en relativt hög standard på fyra stjärnor, ligger inom 300 m från centralstationen och är bra val för så väl affärsresenärer, internationella resenärer men även turister som önskar att upptäcka Lund från hjärtat och utåt.