Om Sidan

Planet Lund är skapat för att framhäva Lunds natur och friluftsområden. Webbplatsen kommer successivt fyllas på med mer information med målet att täcka de mest självklara grönområdena i Lund.

Lund är en fantastisk gammal stad med gator och byggnader som lätt tar en tillbaka till medeltiden och en känsla som få andra städer i Sverige kan mäta sig med.

Det som kanske gör Lund mest speciellt är att det är en av få svenska städer som är som mest livfull under icke semestertider när Lunds Universitet är öppet. Totalt innehar universitetet mer än 40 000 studenter och lärare vilket tydligt märks av. Under sommaren faller Lund ihop som en lugn turiststad med ett betydligt lägre men mysigare atmosfär.

Lunds läge med närhet till stränder i väst och grönområden i öst gör det till en väldigt trevlig plats för den som vill utforska staden och möjligheter till fina omgivningar.

Vill du lära dig mer av Lund som stad och vad du kan se och göra som turist så är Visit Lund som officiell turistbyrå för Lund värd att titta närmare på.

Inleed som leverantör

Denna hemsida drivs av WordPresswebbhotellet Inleed vilket är en väldigt billig och prisvärd lösning för den som önskar driva en hemsida med eget domännamn.

Få webbhotell erbjuder den enkelhet och kapacitet som Inleed ger för det priset. Om man jämför de webbhotell som finns på svenska marknaden idag är Inleed utan tvekan ett av de billigare webbhotellen och som samtidigt har fått väldigt bra betyg i tester och recensioner.

Om du vill läsa kundrecensioner så kan du besöka länken ovan och skaffa dig en egen uppfattning av webbhotellet. Eller så kan du enkelt jämföra webbhotellet med andra billiga webbhotell här.