Låna pengar snabbt för att klara tuffaste månaden

januari-tuff-manadPå många ställen runt om i landet så är hushållsekonomin extremt knaper under januari månad. Vi har nu lämnat december bakom oss vilket för många är en av årets dyraste månader och förmodligen känner man av biverkningarna nu om man är en barnfamilj som firat jul och haft ett trevligt juluppehåll från jobb och skola.

Många med väldigt knaper ekonomi vänder sig till låneinstitut och banker för hjälp att klara av månaden. Medan vissa får hjälp av nära och kära finns det de som har svårt att fråga om ekonomisk hjälp av många olika anledningar.

Att låna pengar behöver dock inte vara speciellt dyrt om man vet med sig att man kan betala tillbaka pengarna snabbt (med lönen i januari). Det finns en hel del attraktiva smslån som är helt avgiftsfria eller ibland med väldigt låg avgift som gör det möjligt att få snabb hjälp om det skulle behövas.

Många smslån kan betalas ut samma dag förutsatt att du blir godkänd för lån och vad som krävs för att låna pengar skiljer sig mellan lånegivarna. Ett tips kan vara att jämföra och låna pengar snabbt via snabblan24.nu där du hittar en mängd olika aktörer.

Var dock noga med att inte ta första och bästa alternativet utan räkna alltid på hur mycket du 03lånar, hur mycket du ska betala tillbaka och vad kostnaden då kommer att vara. Det kan vara lockande att låna 3000 kr och betala tillbaka 3750 kr men med en avgift på 750 kr har du en enormt hög årsränta och det är onödigt att utsätta sig för en sådan kostnad om man redan befinner sig i en situation där man måste låna.

Ett smart tips är att titta på olika summor och ibland kan det faktiskt vara bättre och billigare att ta smslån från 2-3 långivare med lägre summor än att låna mycket av en. Men det beror mycket på vilka erbjudande de har.