Hyra en slushmaskin till Malmöfestivalen

Lundakarnevalen har precis varit och många tittar nog redan framåt mot Malmöfestivalen som går av stapeln i Augusti. En vecka med musik, aktiviteter, god mat och ett fantastiskt avslut på sommaren.

Malmöfestivalen som hålls varje år till skillnad från Lundakarnevalen som hålls vart fjärde så är det många matstånd som letar sig till båda. Malmöfestivalen har så pass stor efterfrågan på platser att de inte kan garantera platser, utan man får ansöka vilket de bl.a. nämner i denna nyhet.

Det gäller att sticka ut och se till så man kan erbjuda Malmöfestivalens besökare så bra och unik mat som möjligt. Både Fairtrade och KRAV-märkt hålls högt vilket känns rimligt med tanke på vilket år vi har.

Något som är ganska unikt är Ice Slush som inte allt för ovanligt säljs på liknande event. Men att man tillhandahålla vanlig slush med de vanliga smakerna gör inte att man sticker ut. Om man däremot skulle specialisera sig på det och erbjuda en stor variation av olika typer av slush-drinkar och liknande skulle man har en bättre möjlighet att få tillstånd och plats att sälja under festivalen.

Om man normalt sätt inte håller på med Ice Slush så kan man hyra in en maskin som kan ta hand om detta åt dig. En normal slushmaskin kan ta hand om portioner till väldigt många kunder och hyra man in flera maskiner för att kunna erbjuda ett större urval av smaker och drinktyper så lär man ha bra täckning på efterfrågan.

Jag har gett tipset till en bekant som har haft matstånd några år på Malmöfestivalen och som vittnat om att det inte är någon garanti att få vara med. Jag hoppas min Slush-idé får ett bra fäste då det inte verkar vara svårt att hyra en slushmaskin i Malmö.