Bäddsoffa – Perfekt för dig som bor trångt i Lund

Stor-baddsoffa-baddadDet är väldigt många som har små lägenheter och i Lund är det ännu vanligare med tanke på alla studenter här finns. Oavsett om du är en student eller en familj som bor väldigt trångt så är det viktigt att använda sig av ytan effektivt – vilket en bäddsoffa kan hjälpa till med.

Som ensamstående förälder med delad vårdnad så kan t.ex. en bäddsoffa vara perfekt för att gömma sängarna inuti soffan. Det finns väldigt praktiska och snygga soffor som gör att det helt enkelt ser ut att vara en bäddsoffa eller för den delen vara obekväma att sitta eller sova i.

Studenter som delar på en liten lägenhet eller som vill ha möjlighet att vänner och familj kommer och hälsar på kanske också få nytta av en praktisk och bra bäddsoffa.

Att sova permanent i en bäddsoffa fungerar om man kan tänka sig att bädda om varje gång man ska lägga sig. Det kan givetvis bli en del av kvällsritualen att bädda om soffan till en sovplats och oftast är det täcket och dess påslakan som är jobbigast att färdigställa när man bäddar en vanlig säng – något som man slipper att göra att varje kväll här.

Stor-baddsoffa-obaddadDet har hänt en hel del på marknaden för bäddsoffor och om man har provat att sova i en för 20 år sedan så bör man prova göra det igen för det är en helt annat upplevelse om bäddsoffan håller en bra kvalitet.

Bor du i villa med gott om utrymme så är förmodligen inte bäddsoffan inte ett tänkbart alternativ som en ersättare för en säng, men den kan fortfarande ha sin plats. Kanske har ni en TV-hörna eller rum där en soffa skulle passa in och kan man dessutom få extra bäddar för två i samma köp så är det inget dumt alternativ. Det öppnar nya möjligheter med extra sovplatser där gäster som rest långt inte behöver åka hem samma kväll eller blåsa upp en luftmadrass.

Mio och andra möbelvaruhus har några modeller i sitt sortiment, men vill du hitta ett riktigt bra utbud så bör du titta efter en bäddsoffa online. Det finns många e-butiker som har ett tjugotal modeller att välja mellan. Allt ifrån billiga bäddsoffor till mer dyra modeller som kan ersätta en stor vanlig soffa.